Gratis Online Demo

MyHRsol Measure

Løbende online undersøgelser / målinger på selvvalgte fokusområder i organisationen. Hurtig og nem feedback fra respondenterne.

Fra kr. 850 pr. måned

Hvorfor lave løbende opfølgning?

Større online undersøgelser laves måske 1-2 gang om året. Men har man som virksomhed råd til at vente så længe på at finde ud af om der er rettet op på f.eks. trivslen i salgsafdelingen, motivationen hos kundesupport, klimaet i produktionen eller andre områder som har indvirkning på den interne produktivitet? Nej vel?

Vi har derfor, i samarbejde med flere større internationale virksomheder, udviklet MyHRsol Measure til opfølgning på skræddersyede fokusområder. Værktøjet til de online undersøgelser sikrer at fingeren holdes på pulsen, så KPI’er og fokusområder følges tæt, og der er mulighed for hurtig korrigering ved stilstand eller tilbagegang.

Parametrene kan naturligvis opdeles efter team, afdeling eller hele organisationen, så der følges op hvor det giver mening.

N

Værktøjet kan bruges til alle typer indsatsområder såsom trivsel, tilfredshed, mini APV mv.

N

Tager minimal tid at udfylde for respondenten. Udfyldelse sker nemt via. et tilsendt link på mail eller login m. foruddefineret pinkode – f.eks. personalenummer, CPR eller lign.

N

Skræddersy egne parametre og vælg imellem de mange forskellige skalaspørgsmål eller opret åbne spørgsmål

N

Selvvalgt hyppighed for udsendelse af parametrene, som kan differentieres for hvert team, afdeling eller hele organisationen

MyHRsol Measure er et værdifuldt værktøj til at højne kommunikationen, samarbejde og trivsel mellem medarbejdere og ledere, da det giver mulighed for hurtigt feedback på eventuelle problemstillinger.

Jesper Volk

CEO, Volk Education

Løbende opfølgning på selvvalgte fokusområder

Hurtigt overblik

Organisationsstrukturen giver et hurtigt overblik over i hvilke afdelinger der bør sættes ind m. overordnet score og farvekoder

Responsivt design

Systemet kan tilgås fra alle enheder, og respondenter kan udfylde på både mobil, tablet og computer

Upload af respondenter

Respondenter kan nemt uploades til de respektive afdelinger via .csv fil, eller oprettes manuelt i systemet

Statistik

Udtræk nemt og hurtig statistik for den gruppe og/eller afdeling du ønsker i et selvvalgt tidsinterval

Webbaseret

Systemet er 100 % webbaseret så du undgår installering og kan tilgå dine data overalt

f

Skalaspørgsmål

Forskellige parametre kræver forskellige skalaer og svarmuligheder. Vi har skalaer til ethvert tænkeligt spørgsmål

Få løbende kundefeedback

MyHRsol Measure findes tilmed i en Exit Poll version, som har fokus på kundefeedback i fysiske butikker. Kunderne har her mulighed for at give deres feedback på udvalgte parametre lige inden de forlader butikken eller afdelingen. Opsæt præcis de parametre, som er vigtige at få svar på, for at udvikle jer som butik. Dette kan være alt fra kundeservice, overordnet tilfredshed, butikkens overskuelighed mv. Forefindes flere Exit Poll stationer i butikken, eksempelvis ved hver afdeling, kan dataene sammenholdes ift. hvor der bør optimeres.

Positiv

Neutral

Negativ

*Alle priser forudsætter en etårig licensaftale på én eller flere af løsningerne i MyHRsol HR System

Vores Garantier som leverandører af HR system

Professionelle

Vi tilstræber altid at have professionel tilgang til vores kunder. Vi vægter hurtig support og tilpassede løsninger – alle virksomheder er forskellige, og skal derfor behandles således.

Sikkerhed

Alle servere er sat op både med en driftsserver, samt med flere backup servere. Der tages backup hvert døgn og alle data opbevares indenfor EU

Udvikling

Vi udvikler konstant på platformen, for at gøre den både bedre og mere attraktiv for vores kunder

Vores værdier er respekt, løsningsorienteret, kvalitet og målrettet – disse værdier tilstræber vi at inkorporerer i vores daglige arbejde såvel internt, som med vores kunder.

Kontakt os

Vi vender altid tilbage indenfor 24 timer på hverdage.

Ring til en af vores kompetente medarbejdere

Jylland og Fyn

Camilla M. Nordby
Tlf42138003
E-mailcmn@hrsolutions-as.com

Sjælland

Per Schønemann Larsen
Tlf42138001
E-mailpsl@hrsolutions-as.com