Gratis Online Demo

MyHRsol API integration til andre systemer

MyHRsol API integration til andre systemer er meget vigtigt for os – vi udvikler efter dine ønsker gerne API integrationer som gør data flowet let og uden manuel arbejde.

Vi tror at det er vigtigt, at vi sætter strøm til så mange processer som muligt – f.eks således, at der kobles både lønsystem, ferieplanlægning og testsystem på MyHRsol, således at du kan have alt et sted.

En API forklaret med menneskelige termer

En api er egentlig navlestrengen mellem to forskellige typer computer software, og kan løbende og i real time udveksle data mellem disse systemer. Det er kort fortalt en grænseflade hvor to computere, der ofte ikke laver det samme – kan tale sammen i et fælles sprog der kan fortolkes af computer programmerne.

Den kommunikation kan foregå, uanset hvad sprog computerprogrammerne ellers er skrevet i.

En API er egentlig et værktøj

Definitionen af en API, er dermed et sæt værktøjer der fungerer sammen og derigennem kan man bygge applikationer eller software typer på tværs af systemer. Med et API kan man benytte sig af mange forskellige systemer og programmer og kan overføre mange forskellige former for data.

Det er altid vigtigt at lave en overvejelse om, hvem der styrer data – f.eks – er det lønsystemet der modtaget data fra MyHRsol – her kan vi skubbe data afsted x antal gange om dagen eller er det løn systemet som opdaterer HR Systemet x antal gange om dagen.

MyHRsol er allerede integreret via API med følgende systemer