Gratis Online Demo

Som noget nyt kan du nu udsende fokusområder i MyHRsol Measure til medarbejdere eller kunder via SMS. Det betyder, at du kan få et hurtigt svar og dermed også et hurtigt overblik over målgruppens feedback.

Tidligere var det kun muligt at sende spørgsmål om fokusområderne ud via mail. Dette er velegnet, hvis målgruppen eksempelvis er kontoransatte, der tjekker deres mail flere gange dagligt. Men hvad med dem, der ikke tjekker sin mail jævnligt? For dem giver det rigtig god mening at modtage en SMS i stedet for.

Hvor kan den nye funktion anvendes?

Det er selvfølgelig helt op til den enkelte virksomhed at afgøre, hvornår det giver mening at sende en mail, og hvornår det giver mening at sende en SMS. Vi tror, at SMS er en populær løsning, når det gælder feedback fra produktionsafdelinger, fra kunder uanset om det er B2C eller B2B, fra elever samt fra andre grupper, der ofte anvender sin telefon.

Et eksempel på hvor udsendelse af SMS’er er særligt anvendeligt er i en produktionsvirksomhed, hvor der er tre arbejdshold om dagen. Produktionsmedarbejderne har oftest ikke en mail, men de har en telefon i lommen. Her kan virksomheden hurtigt få en tilbagemelding på arbejdsforholdene løbende.

Virksomheden kan dermed få hurtig feedback fra medarbejdere, der kan have været svære at få feedback fra ved udsendelse af mails – og så kan virksomheden let sammenligne dataene mellem de forskellige arbejdshold, og dermed få et overblik over, hvilke arbejdshold der evt. oplever udfordringer, som de andre arbejdshold ikke har.

Når der udsendes en SMS, vil modtageren få en besked med kort information samt et link til spørgsmålene, som kan besvares hurtigt ved hjælp af en skala.

Et andet eksempel kan være fra en detailvirksomhed, hvor man har kontaktdata på kunden – det kunne eksempelvis være i forbindelse med en kundeklub. Her vil man kunne sende en SMS til kunden og få hurtig feedback på kundeservicen i forbindelse med et køb.

Lær den nye funktion at kende

Survey fra MyHRsol Measure

Fredag den 13. december 2019 afholder vi et zoommøde, hvor vi zoomer ind på denne nye funktion, så du kan lære den at kende. Zoommødet afholdes kl. 9 og varer ca. 30 minutter. Du kan følge med online via dette link: https://zoom.us/j/258269198

Vi afholder løbende zoommøder, hvor vi præsenterer nye funktioner, eller laver en gennemgang af systemet. Du kan se vores kommende zoommøder her.

Zoommøderne er for alle uanset om du er bruger af MyHRsol eller ej. Vi afholder også zoommøder, hvor vi gennemgår MyHRsol, så du kan lære mere om systemet. Dette er særligt velegnet til dig, der overvejer om MyHRsol er velegnet til din virksomhed. Husk også at du altid kan kontakte os med spørgsmål, lige som du kan prøve systemet gratis og uforpligtende i 30 dage.

Udviklet efter brugers ønske

Vi udvikler løbende vores HR system og de forskellige moduler, som vi tilbyder. Derfor lytter vi også meget til vores brugeres ønsker til forbedringer og udviklinger – for det er jo netop vores brugere, der skal have gavn af MyHRsol.

Den nye tilføjelse, der giver dig mulighed for at få feedback via SMS var et ønske fra en bruger, der havde brug for at få hurtig feedback fra sine timelønnede – en gruppe der i øvrigt i høj grad anvender sin telefon.

Savner du nogen funktioner?

Bruger du MyHRsol, og savner du nogle funktioner i systemet? Så vil vi meget gerne høre fra dig! Vi udvikler løbende vores system – både når det gælder videreudvikling af et modul, men også udvikling af nye moduler. Har du derfor ønsker til en funktion, der kan gøre dit arbejde endnu mere effektivt, eller som kan gøre systemet mere effektivt, vil vi gerne høre fra dig. Det gælder uanset om du er bruger af Medarbejderdata (Employee Center), Pre- & Onboarding, MAS/MUS system eller Measure.

Send din feedback og dine ønsker til info@hrsolutions.dk, eller ring til os på 70 26 32 25.