Gratis Online Demo

Det er sådan i mange aspekter af livet – både privat og erhvervsmæssigt – at overblik gør tilværelsen lettere. Når man har sin kalender foran sig, er det lettere at lave en aftale, når man har overblik over sin økonomi, kan man bedre se, om man har råd til at købe sig det, man ønsker sig og så videre. Sådan er det også i arbejdet med HR.

Et effektivt HR system gør det muligt at holde overblikket over de medarbejdere, man har. Det gælder også for de mindre virksomheder.

Mange tænker måske, at HR hører til i store virksomheder med tusinder af ansatte, der skal holdes styr på, men sådan er det langt fra. Arbejdet med medarbejdere sker naturligvis i alle virksomheder, der har ansatte, og derfor er overblikket lige så vigtigt i små virksomheder som i store.

Oplagt til at håndtere MUS

Medarbejderudviklingssamtaler, som oftest bare forkortes MUS, har vundet indpas i mange virksomheder. Her er det oplagt at læne sig op ad et HR system for at gøre MUS så effektivt som muligt. Det handler jo om udvikling af medarbejderen, og for at se udvikling, skal der være nogle holdepunkter.

Hvordan man ønsker at strukturere sine MUS-møder, er selvfølgelig op til en selv, men med et godt HR system kan man kigge på tidligere MUS-skemaer, -aftaler og -resultater. Medarbejderen vil også selv kunne tilgå tidligere MUS, og på den måde kan man støtte sig op ad den retning, medarbejder og leder har aftalt.

Alle de relevante informationer om den enkelte medarbejder kan samles, og det overblik er uvurderligt, når man skal sikre en god udvikling hos sine medarbejdere.

Byg-selv-system

Brug dit HR system til onboarding af medarbejdere

Med vores platform MyHRsol får brugerne mulighed for at skræddersy systemet, så det passer til deres egne behov. Ingen virksomheder er ens, og derfor er HR heller ikke ens, og med vores modulopbyggede løsning kan man få præcis de funktioner, man har behov for.

Et eksempel kan være vores Pre- og Onboarding-modul. Hos nogle virksomheder er der en procedure, alle nye medarbejdere skal igennem for at starte op i det nye job, eller der er måske nogle trainee-stillinger i virksomheden, som har et særligt læringsforløb.

Her er onboarding ofte lagt fast efter en skabelon, og med et godt HR system kan man let holde overblikket. Her kan ledere følge med i udviklingen, og medarbejderen selv har styr på, hvor langt i processen vedkommende er.

Der findes tusindvis af processer i alle virksomheder, og de processer, der har med HR at gøre, kan gøres både lettere og mere effektive med det rette system. Det er vores mål at gøre det lettere og mere effektivt at arbejde med HR for at sikre effektive og ikke mindst glade medarbejdere, der har det godt i deres stilling.

Husk at du kan få en gratis prøveperiode af MyHRsol, så du selv kan teste funktionerne i vores HR system og vurdere, om det er noget for dig og din virksomhed. Læs mere om MyHRsol her eller ring til os for at høre mere på 70 26 32 25.